Tietoa meistä

Tervetuloa Pörssisähkösopimus.fi-sivustolle! Olemme vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan pörssisähkösopimuksen helposti ja nopeasti. Tavoitteenamme on tarjota luotettavaa ja ajankohtaista tietoa, jotta voit tehdä fiksuja päätöksiä sähköntoimittajan valinnassa ja säästää rahaa sähkölaskuissasi.

Keitä olemme?

Pörssisähkösopimus.fi on riippumaton vertailusivusto, joka keskittyy pörssisähkösopimusten vertailuun. Tiimimme koostuu energian ja talouden asiantuntijoista, joilla on laaja kokemus sähkömarkkinoista ja kuluttajaneuvonnasta. Haluamme auttaa suomalaisia kuluttajia löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivan sähkösopimuksen mahdollisimman helposti.

Mitä teemme?

Tarjoamme ajantasaiset ja kattavat tiedot eri sähkönmyyjien tarjoamista pörssisähkösopimuksista. Palvelumme avulla voit vertailla eri sopimusten ehtoja, hintoja ja muita tärkeitä ominaisuuksia yhdellä silmäyksellä. Näin voit tehdä fiksuja päätöksiä ja valita sopimuksen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja budjettiasi.

Miksi valita meidät?

  • Riippumattomuus: Emme ole sidoksissa mihinkään sähkönmyyjään, joten voit luottaa siihen, että tarjoamamme tiedot ovat puolueettomia ja objektiivisia.
  • Helppokäyttöisyys: Selkeä ja intuitiivinen vertailutyökalumme tekee sopimusten vertailusta vaivatonta.
  • Ajankohtaisuus: Päivitämme tietomme säännöllisesti, jotta sinulla olisi aina käytössäsi tuoreimmat tiedot pörssisähkösopimuksista.
  • Asiantuntemus: Tiimimme asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Miten palvelu toimii?

  • Vertailu: Syötä tietosi ja valitse haluamasi kriteerit. Saat listan sinulle sopivista pörssisähkösopimuksista.
  • Valinta: Vertaa eri vaihtoehtoja ja valitse itsellesi paras sopimus.
  • Säästäminen: Vaihda sopimus helposti ja nauti säästöistä sähkölaskuissasi.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopimuksen valinnassa, asiakaspalvelumme on täällä sinua varten. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@porssisahkosopimus.fi tai täyttämällä sivustoltamme löytyvä yhteydenottolomake.